

Trufle
Fani smaku trufli mają w sobie odrobinę z odkrywców wypływających na szerokie wody w poszukiwaniu prawdziwej głębi smaku wśród najbardziej klasycznych słodyczy. Trufle to cukierki rumowe, którymi można dzielić się z bliskimi i przyjaciółmi w każdej sytuacji.
Gramatura: 230 g, 260 g, 1 kg, na wagę
Składniki:
cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, laktoza, białka mleka, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), całkowicie utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), syrop glukozowy, alkohol etylowy (2,9%), rum (0,8%), syrop cukru inwertowanego, emulgatory: lecytyny (z soi),i E 476; mleko odtłuszczone w proszku, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, inwertaza; aromaty, mleko pełne w proszku, miazga orzeszków arachidowych, miazga orzechów laskowych, migdały, ziarna pestki moreli, skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca: agar. Produkt może zawierać pszenicę, inne orzechy.
Wartość odżywcza | 100 g |
Energia | 1933 kJ | 462 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 11 g |
Węglowodany | 71 g |
- w tym cukry | 52 g |
Białko | 4 g |
Sól | 0,28 g |